Dutch design, made in Italy

Seducci is altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Het succes van een product zit in het oog voor detail. Zoeken naar de juiste «yarns», de beste fabricage en een perfecte afwerking. Dit tezamen maakt een hoogwaardig product.

Italië is een ideale plek om dit te realiseren. Een ruime keuze aan vezels en toegang tot de nieuwste fabricagetechnieken. Kwaliteit kost iets meer, maar met onze ‘direct selling’ strategie houden we de prijzen scherp.

Who is Seducci

Seducci bestaat uit Emilie en René. Een amazone en een fietser. Beiden zeer gepassioneerde sporters. René heeft als ontwerper voor de fietsindustrie veel ervaring opgedaan met de high-tech materialen die in fietskleding worden gebruikt. Toen René in opdracht een fietskledinglijn aan het ontwerpen was, zag Emilie deze materialen en kreeg het idee om deze technologieën ook voor paardrijkleding toe te passen. Het begin van Seducci is een feit.

Emilie Haverbeke

Van jongs af aan zijn paarden en paardrijden mijn grote passie. Dat ik met Seducci mijn bijdrage kan leveren aan comfortabel paardrijden voor iedereen vind ik fantastisch.

Project Manager
René Baretta

Dagelijks bezig zijn met sport en design. Passie voor technologie en innovatie.  ‘Think outside the box’ en dit leidt tot het juiste product voor het bedoelde gebruik.

Head of Design

Got any questions?

We proberen de FAQ pagina zoveel mogelijk up-to-date te houden. Indien je vraag hier toch niet bij staat, kan je altijd contact met ons opzoeken via info@seducci.com

go to faq

Love the ride

Bringing the apparel to your passion

 • 1

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20

 • 2

  Buiten Nederland verzendkosten €4

 • 3

  Gemakkelijk via de brievenbus afgeleverd

 • 4

  Gratis verzending buiten Nederland vanaf €70

Partners of Seducci

Want to stay up to date ?