Het ultieme paardrij ondergoed

Ontdek Seducci paardrij ondergoed en geniet van elke rit

Dit paardrij ondergoed is specifiek voor de heren in de paardensport ontwikkeld en biedt de beste bescherming tijdens het paardrijden. Met onze True Seamless™ en DriRide™ technologieën zorgen wij voor een comfortabele rit. Zadelpijn behoort tot het verleden met ons paardrij ondergoed. Dus geniet vaker en langer van je paard.

 

 

Seducci paardrij ondergoed heren voorkomt doorrijden

100% Garantie tegen doorrijden

Wij geloven zo sterk in ons paardrij ondergoed dat wij een 100% garantie geven tegen doorrijden. Als je ons heren paardrij ondergoed, de Breezy Boxer Joe, gebruikt en desondanks doorrijdt, dan mag je deze retour doen en krijg je je geld terug. Zie onze klantenservice voor meer info.

 

 

Paardrij ondergoed heren

100% Comfort met paardrij specifiek ondergoed

Seducci paardrij ondergoed voor heren. Zadelpijn behoort tot het verleden met de Breezy Boxer. Dus geniet vaker en langer van je paard.

True Seamless™

Seducci maakt volledig naadloos paardrij ondergoed. Daar waar je lichaam contact maakt met het zadel zitten geen naden. Je zit heerlijk op een zachte en zeer rekbare stof die perfect de vorm van het zitvlak volgt. Zeer geschikt voor de heren in de paardensport.

 

 

DriRide™

Een droge rit is een comfortabele rit. DriRide™ is onze oplossing om je huid zo droog mogelijk te houden door vocht razendsnel naar buiten te voeren.

 

 

100% Onzichtbaar

Doordat ons paardrij ondergoed volledig naadloos is, is ons ondergoed niet zichtbaar onder je rijbroek. In sommige gevallen zie je wel het beenelastiek, maar dit is eenvoudig op te lossen door het elastiek met een schaar eraf te knippen. Don’t worry, de DriRide™ stof kan niet rafelen. Als het elastiek eraf is zal je na het aantrekken van je rijbroek beide pijpen van de boxer even op hun plek moeten leggen. Maar tijdens het rijden zal de boxer perfect op z’n plek blijven zitten.

Een musthave voor elke paardensporter

Seducci paardrij ondergoed als basis van je outfit. Het zal niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar paardrij ondergoed is essentieel voor elke paardensporter, heren en dames. Denk aan het lichaamsdeel dat contact maakt met het zadel en ga eens na hoe vaak je heen en weer beweegt. Zonder speciaal paardrij ondergoed maak je jezelf kwetsbaar voor wondrijden (doorrijden). Dit kan komen door de naden en/of door de verkeerde stof. Seducci paardrij ondergoed is speciaal ontwikkeld om al deze valkuilen op te vangen. Gun jezelf de perfecte rit. Die perfectie begint bij de Breezy Boxer Joe.

Breezy Boxer Joe - Paardrij ondergoed heren

Ervaar het ultieme comfort van de Breezy Boxer Joe met True Seamless™ en DriRide™ technologie. Zadel vaker op en geniet meer van je ritten, want doorrijden is verleden tijd.

Bekijk product

Vragen over paardrij ondergoed heren?

We proberen de FAQ pagina zoveel mogelijk up-to-date te houden. Indien je vraag hier toch niet bij staat, kan je altijd contact met ons opzoeken via info@seducci.com

go to faq

Bringing the apparel to your passion

 • 1

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20

 • 2

  Buiten Nederland verzendkosten €4

 • 3

  Gemakkelijk via de brievenbus afgeleverd

 • 4

  Gratis verzending buiten Nederland vanaf €70

Want to stay up to date ?