Het ultieme ruiterondergoed

Ontdek Seducci ruiterondergoed en geniet van elke rit

Dit ruiterondergoed is specifiek voor de paardensport ontwikkeld en biedt de beste bescherming tijdens het paardrijden. Met onze True Seamless™ en DriRide™ technologieën zorgen wij voor een comfortabele rit. Zadelpijn behoort tot het verleden met ons paardrij ondergoed. Dus geniet vaker en langer van je paard.

 

 

Seducci ruiterondergoed voorkomt doorrijden

100% Garantie tegen doorrijden

Wij geloven zo sterk in ons ruiterondergoed dat wij een 100% garantie geven tegen doorrijden. Als je ons ruiterondergoed, de Breezy Boxer, gebruikt en desondanks doorrijdt, dan mag je deze retour doen en krijg je je geld terug. Zie onze klantenservice voor meer info.

 

 

Ruiterondergoed

100% Comfort met speciaal ruiterondergoed

Seducci ruiterondergoed voor de paardensport. Zadelpijn behoort tot het verleden met de Breezy Boxer. Dus geniet vaker en langer van je paard.

True Seamless™

Seducci maakt volledig naadloos ruiterondergoed. Daar waar je lichaam contact maakt met het zadel zitten geen naden. Je zit heerlijk op een zachte en zeer rekbare stof die perfect de vorm van het zitvlak volgt. Zeer geschikt voor de paardensport.

 

 

DriRide™

Een droge rit is een comfortabele rit. DriRide™ is onze oplossing om je huid zo droog mogelijk te houden door vocht razendsnel naar buiten te voeren.

 

 

100% Onzichtbaar

Doordat ons ruiterondergoed volledig naadloos is, is ons ondergoed niet zichtbaar onder je rijbroek. In sommige gevallen zie je wel het beenelastiek, maar dit is eenvoudig op te lossen door het elastiek met een schaar eraf te knippen. Don’t worry, de DriRide™ stof kan niet rafelen. Als het elastiek eraf is zal je na het aantrekken van je rijbroek beide pijpen van de onderbroek even op hun plek moeten leggen. Maar tijdens het rijden zal de onderbroek perfect op z’n plek blijven zitten.

Een musthave voor elke paardensporter

Seducci ruiterondergoed als basis van je outfit. Het zal niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar ruiterondergoed is essentieel voor elke paardensporter, heren en dames. Denk aan het lichaamsdeel dat contact maakt met het zadel en ga eens na hoe vaak je heen en weer beweegt. Zonder speciaal ruiterondergoed maak je jezelf kwetsbaar voor wondrijden (doorrijden). Dit kan komen door de naden en/of door de verkeerde stof. Seducci ruiterondergoed is speciaal ontwikkeld om al deze valkuilen op te vangen. Gun jezelf de perfecte rit. Die perfectie begint bij de Breezy Boxer.

Breezy Boxer - Ruiterondergoed

Ervaar het ultieme comfort van de Breezy Boxer met True Seamless™ en DriRide™ technologie. Zadel vaker op en geniet meer van je ritten, want doorrijden is verleden tijd.

Bekijk product

Vragen over ruiterondergoed?

We proberen de FAQ pagina zoveel mogelijk up-to-date te houden. Indien je vraag hier toch niet bij staat, kan je altijd contact met ons opzoeken via info@seducci.com

go to faq

Bringing the apparel to your passion

 • 1

  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20

 • 2

  Buiten Nederland verzendkosten €4

 • 3

  Gemakkelijk via de brievenbus afgeleverd

 • 4

  Gratis verzending buiten Nederland vanaf €70

Want to stay up to date ?